U kiest zelf een van de volgende eenvoudige betaalmethoden tijdens de bestelprocedure binnen de BanBao speelgoed webwinkel.

1. iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening. U kunt direct me IDEAL betalen wanneer u gebruik maakt van internetbakieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. Uw bestelling wordt direct verwerkt.

2. Creditcard
U kunt per creditcard betalen in de BanBao speelgoed webwinkel.

3. PayPal
Heeft u een PayPal account dan kunt u bij ons betalen met PayPal. PayPal is dé veilige manier om online te betalen zonder uw gegevens te delen. Koppel uw bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken.

4. Bankoverschrijving
Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van BanBao Europe b.v., onder vermelding van het ordernummer.
Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling.

ABN Amro Bank: 40.87.29.023
T.n.v.: BanBao Europe b.v.
Plaats: Venlo, Nederland
IBAN: NL 62 ABNA 0408 7290 23
BIC/SWIFT: ABNANL2A

Afhalen
Afhalen alleen mogelijk op afspraak en bij vooraf betaling.