Het is zover! De nieuwe Snoopy speelgoedlijn is helemaal af. Vanaf Juli dit jaar is de lijn verkrijgbaar online en in de winkels. Sinds de eerste dag dat BanBao en de Peanuts familie in aanraking met elkaar kwamen was er een klik. Snoopy is een fenomeen over de hele wereld en het was dan ook fantastisch om te bouwen aan een Snoopy speelgoedwereld uit speelgoedstenen. Snoopy kwam in 1950 tot leven toen Charles M. Schulz zijn stripverhalen ging publiceren met als naam Peanuts. Sinds het uitbrengen van de strips is Snoopy een doorslaand succes.

Snoopy is een fantasierijke hond die graag in zijn eigen wereldje leeft. Zo beleeft hij vele avonturen met zijn vriendjes Shermy en Patty, maar ook de figuren Charly Brown, Lucy Pelt, Sally Brown horen er natuurlijk bij. Maak kennis met de Snoopy speelgoedlijn van BanBao.

De unieke Snoopy speelgoedlijn bestaat uit 30 verschillende speelgoeddozen.
Zo zijn er diverse thema’s:

Everyday FunSnoopy BanBao
De sets zijn gebaseerd op het dagelijks leven! Zo zou je met Snoopy in een boomhut kunnen gaan spelen of ga je toch liever naar de kermis ?

Fierce Pirate
Wil je graag de piraat uithangen? Dan zijn deze sets wat voor jou! Zo kun je op zoek gaan naar een schatkist of je eigen fort verdedigen.

Sports
Ben je een fanatieke sporter? Dan kan je met deze sets jouw skills uitoefenen. Zo zou je kunnen gaan honkballen met Snoopy of toch liever American football een keer uitproberen.

Secret agent
Wil je een keer de geheime agent uithangen? Dat kan met deze sets! Zo zou je met je partner Snoopy een huis kunnen doorzoeken om zo geheime aanwijzingen te kunnen ontrafelen. Misschien doormiddel van een voetspoor of misschien licht er wel een wapen onder het bed?  Of ga je toch liever je missie voortzetten in een ruige spionage auto.

Flying Ace
Wil je graag piloot worden of hou je gewoon van vliegen? Dan kun je met deze sets de piloot worden. Ook kun je spannende ritten maken in dit stoere rode vliegtuig of wil je liever het verkeer leiden vanaf de grond. Dan kan je alvast oefenen met deze set, want wie weet schuilt er wel een luchtverkeersleider in je!

Masked Marvel
Ben jij die stoere jongen of stoere meid? Dan past deze set bij jou? Zo zou je motors kunnen repareren of ga je liever crossen op je nieuwe motor zo dat je met Snoopy nieuwe plekken kunt ontdekken.

Beagle scout
Ben je gek van de scout. Dan is deze set wat voor jou! Zo zou je met Snoopy kunnen gaan kamperen. Overdag kun je van een gave glijbaan af glijden en later energie bij tanken met een gezellige picknick. Bouw aan je eigen Snoopy wereld.

De speelgoedsets staan garant voor urenlang bouw en speelplezier voor kinderen en zijn een jeugdherinnering voor iedere volwassenen opgegroeid met Snoopy.

De adviesleeftijd is 4 t/m 99 jaar!