Op deze pagina is een verzameling te vinden van veel gestelde vragen door onze klanten. Als u ook na het lezen van deze pagina geen antwoord heeft op uw vraag kunt u contact met ons opnemen.

Vragen over betalen

Wat zijn de verzendkosten per pakketje?
Dit ligt eraan vanuit welk land u besteld. Verzendkosten worden duidelijk weergegeven voordat u de bestelling bevestigd. 

Zijn de prijzen inclusief btw?
Alle prijzen zijn inclusief btw weergegeven op onze website.


Hoe weet u dat een bestelling gelukt is en verzonden zal gaan worden? 

Nadat de bestelling geplaatst is ontvangt u van ons een bevestigings e-mail. In deze mail is de totale order weergegeven. Indien u de betaalmethode "overschrijving" heeft gekozen dient u het totaal bedrag nog naar onze rekening over te maken. Het rekeningnummer van BanBao is vermeld in de bevestigingsmail. Wanneer het geld is ontvangen op het BanBao Europe b.v. rekeningnummer zullen wij overgaan tot verzenden. 

Vragen over het product

Wat als het product beschadigd is?
Indien het product beschadigd bij u binnen komt moet u dit binnen 24 uur melden. Alleen dan kunnen wij de vervoerder verantwoordelijk stellen.Kan ik mijn product retourneren?
U kunt uw product bij ons ten alle tijden binnen 14 werkdagen retourneren. U kunt alleen een geheel verpakt en onbeschadigd product naar ons terugzenden. Voldoet u aan deze voorwaarden dan storten wij het geld terug op de rekening. 

Zie verder formulier herroeping.

Wat als mijn product niet compleet is?
Dit kunt u per mail of telefonisch bij ons melden. Geef hierbij aan:
- Viercijferig modelnummer
- Bladzijde bouwtekening van het ontbrekende onderdeel
- korte omschrijving van het missend onderdeel

Binnen 3 werkdagen kunt u het missend onderdeel alsnog thuis verwachten.
Let op: Als u het product in een andere winkel heeft gekocht dan in onze webshop vragen wij om een betalingbewijs. Pas hierna zullen wij het missend onderdeel toezenden.

Is Banbao speelgoed veilig?
BanBao beschikt over alle benodigde licenties om aan te tonen dat het speelgoed veilig is voor kinderen. Op iedere verpakking staat een leeftijdsspecificatie, zo weet u precies welk speelgoed voor welke leeftijd geschikt is.

Passen de BanBao blokken ook op andere merken?
De BanBao blokjes passen op andere merken.
Zijn de bouwstenen uit de Young Ones serie te combineren met de andere bouwblokjes? 

De bouwstenen uit de Young Ones serie zijn tweemaal zo groot als de normale bouwblokjes. Hierdoor zijn ze prima te combineren met het kleinere formaat blokjes. Ook zijn de grote bouwstenen uit de Young Ones serie te combineren met andere merken.

Vragen van retailers
Hoe kan ik BanBao opnemen in mijn assortiment?
BanBao is met haar veelzijdige assortiment en betaalbare prijs een aanvulling voor ieder winkelconcept. Heeft u hier interesse in neem dan vrijblijvend contact met ons op.